Stockholmsresan

Var ju som sagt i Stockholm i går, med resten av niorna på skolan. Min klass 9A och 9B åkte samma buss dit, nästan 5 timmar tog det. Var ganska mysigt och roligt ändå, dock uttröttande. Vi stannade först på tekniska muséet för att se en film om vulkaner. Det var i 3D, även med lite andra "effekter" som att stolarna rörde sig, det blåste och bubblor flög runt i rummet.
Sedan åkte vi intill Riksdagen. Gick först på stan någon timme, köpte lite godis osv. Var inne i en affär med urgulliga T-shirtar, hann dock inte köpa någon :< Sedan samlades vi utanför riksdagshuset, vi skulle nämligen gå en guidad tur där inne. Ganska coolt att få se allt, men efter hand blev man så trött att det blev tråkigt.
Efter detta besöket gick vi till bussen för att resa hem. Det började bra, alla satte för gardinerna så det blev mörkt, och vi såg på film, de flesta hade dessutom godis ;) Det enda problemet var att man inte såg någonting, eftersom solen lyste på framrutan så TVn var helt svart.. Ganska snart underhöll vi oss på annat vis! C a kl nio var vi hemma i Skara igen. Kul men halvt onödig resa, har dock en sötig bild på mig, Rebecca och Viktoria när vi står på plattan (mitt och Rebeccas favoritställe i Sthlm)
Detta blev visst ett icke-hästrelaterat inlägg <:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0